Раздрънка ми се колата, и мисля, че е от демпферната шайба.поръчах си нова от Италия (оригинална) днес я получих и на нея пише DAYCO.Някой знае ли, дали тази марка е фабрично вгражданата ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Демпферна шайба колянов вал 156 2.4 - 1998 .
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеРаздрънка ми се колата, и мисля, че е от демпферната шайба.поръчах си нова от Италия (оригинална) днес я получих и на нея пише DAYCO.Някой знае ли, дали тази марка е фабрично вгражданата ?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Супер.Мерси.
Значи не са ме преметнали от братска Италия.Аз гледах, че и без това DAYCO май е най-скъпата, и това ме наведе на мисълта, че е оригиналната.
Ами дрънкането е на метал, на тихи обороти, като дам газ, над 1200 оборота спира да дрънка и почти изчезва.Иначе е като Голф 1.В движение също не дрънка.
На място като включа компресора на климатика, се усилва дрънкането още повече.Мисля, че защото товари шайбата.Вие как мислите ?Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеСупер.Мерси.
Значи не са ме преметнали от братска Италия.Аз гледах, че и без това DAYCO май е най-скъпата, и това ме наведе на мисълта, че е оригиналната.
Ами дрънкането е на метал, на тихи обороти, като дам газ, над 1200 оборота спира да дрънка и почти изчезва.Иначе е като Голф 1.В движение също не дрънка.
На място като включа компресора на климатика, се усилва дрънкането още повече.Мисля, че защото товари шайбата.Вие как мислите ?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениене звучи добре...
Благодаря за мнението.
Ако не е от нея, скоро ще се появи в праздел "продавам"
Тия неща гадни ли са за правене :
обтегача на пистовия ремък или блокирал фрайлауф ?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment